GDPR-Prelucrarea datelor cu caracter personal

Stimati clienti si utilizatori ai platformelor noastre de comert online,

Incepand cu data de 25 mai 2018 va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, WAINCRIS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este pentru informarea clientilor privind situatia contului lor de pe platformele noastre online, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, pentru trimiterea de Newslettere si/sau informari periodice, prin folosirea postei electronice sau SMS, de cercetare de piata, de monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului.

De asemenea, WAINCRIS SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda, a formularelor de contact si cerere de oferta, de abonare la newsletter, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date WAINCRIS si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile specificate mai sus.

De asemenea prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Rectificarea, actualizarea, blocarea, transformarea in date anonime sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date se poate realiza pe baza unei cereri scrise transmise catre adresa noastra de email office@waincris.ro sau prin posta la adresa:SC WAINCRIS SRL, Str. Crinilor nr.14, Pascani, jud Iasi

Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra personale care se regasesc si se stocheaza in baza noastra de date va informam ca am implementat in platformele noastre de comert online un sistem ce va permite sa fiti informati in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale, sa aveti acces la datele stocate in baza noastra si sa solicitati stergerea datelor dvs personale stocate de catre compania noastra.

1). Astfel la creare unui cont nou de utilizator pe platforma noastra online www.depozituldesaune.ro este necesar acceptul dvs. ca datele personale continute in acest formular sa fie fie stocate si procesate doar in conformitate cu nevoile de operare ale magazinului online.

Mesajul prezentat este urmatorul:

Adresele de e-mail fac distincția între clienți. Conectați-vă la magazin introducând adresa de e-mail și parola pe care o furnizați aici. Noi SC WAINCRIS SRL trimitem de asemenea e-mailuri catre dvs legate de cont (cum ar fi notificările privind starea comenzilor, resetarea parolei etc ) la adresa de e-mail furnizată. Din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail în timp ce rămâneți clientul nostru. Alte câmpuri de profil care pot sau nu pot fi prezente pe această pagină sunt stocate alături de adresa dvs. de e-mail. Putem folosi aceste informații pentru a vă contacta, dacă este necesar. Unii membri ai personalului nostru ce folosesc panoul de administrare pot avea acces la datele dvs. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a opera magazinul. Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa office@waincris.ro. Dacă sunteți de părere că datele dvs personale au fost folosite abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

2). Clientii deja inregistrati pe platforma noastra au posibilitatea de a-si da acordul pentru prelucrarea datelor personale astfel: prin logare in contul de utilizator de pe platforma noastra apoi la detalii profil in partea de jos a paginii.

Mesajul prezentat este:

Adresele de e-mail disting clienții unul față de celălalt. Conectați-vă la magazin introducând adresa de e-mail și parola pe care le furnizați aici.Noi (WAINCRIS SRL) trimitem de asemenea e-mailuri legate de cont (cum ar fi notificările privind starea comenzilor, e-mailurile de resetare a parolei și altele) la adresa de e-mail furnizată. Din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail în timp ce rămâneți clientul nostru.Alte câmpuri de profil care pot sau nu pot fi prezente pe această pagină sunt stocate alături de adresa dvs. de e-mail. Putem folosi aceste informații pentru a vă contacta, dacă este necesar.Utilizăm informațiile din secțiunea de facturare / livrare și le putem trimite unui furnizor de livrare sau de plată pentru a:

Determina metodele de expediere și de plată disponibile pentru locația dvs.

Finaliza procesul de plată sau de expediere prin intermediul furnizorului pe care îl alegeți la checkout atunci când trimiteți comanda.

Unii membri ai personalului nostru și / sau furnizorii de-ai nostri pot avea acces la datele dvs. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a opera magazinul. De exemplu, un furnizor primește datele dvs. doar dacă ați comandat ceva de la aceștia, astfel încât vânzătorul să poată îndeplini această comandă.Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să eliminați datele dvs. personale din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), vă rugăm să trimiteți un e-mail la office@waincris.ro.

Dacă credeți că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

3) In cadrul procesului de efectuare a unei comenzi clientii trebuie sa isi dea acordul privind utilizarea datelor personale furnizate.

Noi SC WAINCRIS SRL trimitem e-mailuri legate de cont (cum ar fi notificările privind starea comenzilor, e-mailurile de resetare a parolei și altele) la adresa de e-mail furnizată. Din acest motiv, trebuie să stocăm adresa dvs. de e-mail în timp ce rămâneți clientul nostru.


Mesajul de informare este urmatorul:

Utilizăm informațiile din secțiunea de facturare / livrare și le putem trimite unui furnizor de metode de plată sau de curierat pentru:

  • Determinarea metodelor de expediere și de plată disponibile pentru locația dvs.
  • Completarea procesului de plată sau de expediere prin intermediul furnizorului pe care îl alegeți la efectuarea plății atunci când trimiteți comanda.

Unii membri ai personalului și / sau furnizori de-ai nostri pot să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a opera magazinul. De exemplu, un furnizor primește numai datele dvs. dacă ați comandat ceva de la el, astfel încât furnizorul să poată să îndeplinească acea comandă.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa office@waincris.ro. Dacă sunteți de părere că dvs. datele dvs. au fost folosite in mod abuziv aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

4). In cadrul procedurii de comanda printr-un singur click clientul este informat ca datele sale vor fi prelucrate si ii este solicitat acordul. Textul afisat este urmatorul:

Noi (WAINCRIS SRL) dorim să folosim datele furnizate aici. Aceste date vor rămâne în sistemul nostru, vizibile personalului nostru până când nu vă retrageți consimțământul. Dacă doriți să eliminați datele personale, trimiteți un e-mail la office@waincris.ro.

Dacă credeți că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.

5). In cadrul formularelor de CONTACT, CERERE DE OFERTA SAUNA, CERERE DE OFERTA PISCINA clientul este informat ca datele sale vor fi prelucrate si ii este solicitat acordul. Textul afisat este urmatorul:

Noi (WAINCRIS SRL) dorim să folosim datele furnizate aici. Aceste date vor rămâne în sistemul nostru, vizibile personalului nostru până când nu vă retrageți consimțământul. Dacă doriți să eliminați datele personale, trimiteți un e-mail la office@waincris.ro.

Dacă credeți că datele dvs. personale au fost utilizate în mod abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de supraveghere. Suntem obligați, conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod greșit datele dvs.


IMPORTANT

Noi, SC WAINCRIS SRL putem si suntem obligati ca la cererea dvs. scrisa trimisa pe adresa de email: office@waincris.ro sa va transmitem datele personale stocate de catre compania noastra sau sa le stergem/sa le facem anonime.