Sauna traditionala finlandeza Waincris CONFORT 2

Cadou: set accesorii sauna


Sauna traditionala finlandeza Waincris CONFORT 2

12.498,99 lei
WAICONF2

WAINCRIS CONFORT 2 este o sauna impresionantă, spaţioasă, cu uşi de sticlă şi completată cu elemente spectaculoase din sticlă ce creează un climat liniştitor din toate punctele de vedere şi cu siguranţă toată lumea va admira spaţiul dvs. de wellness instalat acasă.

În acest model pot încăpea odată maxim patru persoane. Astfel, şi prietenii dvs. se vor putea bucura cu siguranţă de posibilitatea de relaxare după goana nebună de zi cu zi.

Amenajarea interioara este din lemn de tei, fara noduri, super finisat.

Dimensiuni (Lxlxh):208 X 158 X 204 cm

Dotata cu incalzitor electric sauna Waincris LAMPO 6kW cu panou de comanda extern digital si pietre vulcanice.Cablu siliconic 2 metri.

Sticla securizata 8mm.

Tetiera, grilaj ventilatie, gratar incalzitor, gratar pardoseala, abajur si lampa iluminare.


Sauna uscata (finlandeza) este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul sobelor cu roci vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C , efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si...

Sauna are cel puţin 1000 de ani de istorie în spate. Cu toate acestea, încă puţine persoane ştiu cât de importantă poate fi sauna pentru sănătate şi relaxare.