Lait de BALNEO CAMYLLE eucalipt si pin 250 ml

Lait de BALNEO CAMYLLE eucalipt si pin 250 ml

57,02 lei
BAEP025

Lait de BALNEO CAMYLLE eucalipt si pin 250 ml - Plăcerea unei băi cu masaj.

Produsele folosite in mod curent sunt uleiuri de baie pe baza de grasimi, care nu sunt ideale deoarece lasă un depozit care inevitabil blochează canalele de injectare in baie. LAIT DE BALNEO de la CAMYLLE este obținut printr-un metodă revoluționară de procesare a uleiurilor esențiale care evită aceste probleme.

LAIT DE BALNEO este total solubil în apă, astfel permițând moleculelor din plante să acționeze asupra tuturor părților corpului scufundate în apă, sub actiunea benefică a băii cu bule.Datorită concentrației mare de uleiuri esențiale, îți va transforma baia într-un adevărat tratament de binefacere.

Un masaj acvatic este o minunată experiență relaxantă, care combină toate plăcerile apei, căldurii, aburului și bulelor de aer, și care îți masează și mângâie corpul.

În orice secol și în orice cultură, o baie în extracte naturale de plante a fost întotdeauna luxul suprem. În trecut, totuși, de aceste plăceri se bucurau numai regii și reginele.

Din fericire, acum lucrurile stau altfel, și oricine poate acum să ia o pauza de la ritmul înfricoșător al vieții de zi cu zi și să se bucure de beneficiile relaxante și reînvigorante ale unei băi cu masaj cu uleiuri esențiale de plante. Trebuie doar să te lași purtată de aceste delicioase senzații și să lași moleculele uleiurilor esențiale să te ducă într-o călătorie printre plantele lumii.

CAMYLLE LAIT DE BALNEO îți va da un sentiment incomparabil de bunăstare și împlinire.

Parfumul puternic de eucalipt ofera o senzatie de prospetime si vitalitate.Uleiurile esenţiale de eucalipt sunt fără îndoială cele mai folosite în saune şi spa.În mod special recomandat pentru boli respiratorii, eucaliptul curăţă caile bronşice. Această plantă este folosită în mulţi compuşi farmaceutici pentru proprietăţile sale antiinflamatorii şi antiinfecţioase.

Pinul este apreciat şi pentru proprietăţile sale stimulante; o concentraţie revigorantă se recomandă în cazuri de oboseală şi lipsă de energie.

Alte proprietăţi: ajută la reumatism, oboseală şi acţionează ca purificator al sângelui.

Mod de utilizare: Diluati 10-20 ml de produs pentru o cada de hidromasaj cu un volum de 120 de litri. Agitati inainte de utilizare.

Nu blocheaza jeturile de hidromasaj, nu lasa urme.

Sauna uscata (finlandeza) este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul sobelor cu roci vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C , efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si...

Sauna are cel puţin 1000 de ani de istorie în spate. Cu toate acestea, încă puţine persoane ştiu cât de importantă poate fi sauna pentru sănătate şi relaxare.