Nuage Camylle eucalipt si menta 250 ml

Nuage Camylle eucalipt si menta 250 ml

57,02 lei
NUEM025

Nuage Camylle eucalipt si menta 250 ml.

Nuage este o emulsie bazata pe uleiuri esentiale naturale 100%, pure.

Se foloseste pentru difuzarea de uleiuri esentiale, naturale, in medii profesionale: centre Spa, centre de balneoterapie, piscine publice, hoteluri si chiar acasa.

Este un amestec de uleiuri esentiale special combinate pentru proprietatile lor:menta pentru proprietatile curative, portocala pentru actiunea sa de intretinere a tesuturilor, levantica pentru proprietatile sale curative, rozmarin pentru calitatile sale antirid,salvie pentru proprietatile sale anticelulitice si ienupar pentru calitatile sale de slabire.

Mentă - Înviorant - Cu arome proaspete, stimulante

Este cel mai bun ulei esenţial din toate timpurile. În multe culturi, menta este folosită pentru aromă în mâncare sau băuturi, dar şi pentru calităţile sale stimulante, afrodisiace. Menta a fost folosită de-a lungul secolelor ca tonic, ca ajutor pentru digestie, pentru tratarea răcelilor, tusei şi febrei.

Eucalipt - Respirator - Cu aromă proaspată, penetrantă

Uleiurile esenţiale de eucalipt sunt fără îndoială cele mai folosite în saune şi în băile cu abur. Parfumul puternic al eucaliptului dă impresia celei mai mari prospeţimi şi vitalităţi. În mod special recomandat pentru boli respiratorii, eucaliptul curăţă tuburile bronşice. Această plantă este folosită în mulţi compuşi farmaceutici pentru proprietăţile sale antiinflamatorii şi antiinfecţioase

Sauna uscata (finlandeza) este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul sobelor cu roci vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C , efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si...

Sauna are cel puţin 1000 de ani de istorie în spate. Cu toate acestea, încă puţine persoane ştiu cât de importantă poate fi sauna pentru sănătate şi relaxare.