Activator oxigen activ piscine 1l Hobby Pool Germania

Produs nereturnabil din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă dacă a fost desigilat de consumator (pct e, art.16 OUG nr 34/2014)

Activator oxigen activ piscine 1l Hobby Pool Germania

49,00 lei
23143

Activator oxigen activ piscine 1l Hobby Pool Germania.Folosit impreuna cu tabletele de oxigen activ.

Activatorul este o componenta a tratamentului de ingrijire al piscinei, fara clor. El sustine dezinfectarea apei cu oxigen activ si prevenirea aparitiei algelor. Activatorul nu produce spuma, si prin urmare este foarte potrivit pentru piscinele cu sistem de inot contracurent.

Dozare pentru fiecare 10 m3 de apă piscină:

Dozare initiala: 150ml Activator

Dozare ulterioara: 50ml Activator

După ploi abundente şi temperaturi extrem de ridicate, riscul dezvolarii algelor creste considerabil (peretii piscinei devin alunecosi). În aceste cazuri, doza trebuie marita (de maxim doua-trei ori fata de cantitatea normala).

Activatorul este un aditiv care, în soluţie apoasă, ajuta comprimatele de oxigen activ sa-si faca efectul. Activatorul in sine nu poate mentine apa curata.

Sauna uscata (finlandeza) este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul sobelor cu roci vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C , efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Transpiratia este un proces natural si...

Sauna are cel puţin 1000 de ani de istorie în spate. Cu toate acestea, încă puţine persoane ştiu cât de importantă poate fi sauna pentru sănătate şi relaxare.